Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de de gener del 2010 | 14:58
Notícia · Cultura

Taula rodona i conferència per a la presentació del darrer número de la revista Cultura

Barcelona · El número 5 de la revista Cultura, la publicació cultural del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, serà presentada aquest proper 13 de gener a l'Espai d'Arts Santa Mònica de Barcelona en un acte on hi assistirà el conseller Joan Manuel Tresserras.

La presentació d'aquest darrer número, que duu per títol "La cultura i els mitjans de comunicació", inclourà una taula rodona sobre al temàtica cultural i la seva relació amb els mitjans que comptarà amb la presència de figures destacades en l'àmbit com el president del Grup Focus, Daniel Martínez, el director editorial del Grup 62, Fèlix Riera, la directora de TVC, Mònica Terribas, i el periodista cultural Sergio Vila-Sanjuán.

Posteriorment, el director del Programa d'estudis llatinoamericans de la Universitat de Princeton (EUA), Rubén Gallo, oferirà una conferència sobre el passat i les previsions de futur que se'n poden extreure de la relació existent entre els mitjans i el món cultural. Finalment, la cloenda anirà a càrrec del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras. Cal confirmar assistència de manera prèvia a la direcció de correu: revistacultura@gencat.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat