Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 29 de d'abril del 2015 | 17:21
Notícia

"En cas que no s'assoleixi la independència, no seria una derrota"

"Nosaltres som aquí perquè els nostres fills, els nostres néts... es continuin definint com a catalans. La nostra realitat nacional és del Principat i del conjunt dels Països Catalans".

TribunaTV ha encetat aquest passat gener una sèrie d'entrevistes a diferents personalitats destacades del món polític, social, cultural i intel·lectual de Catalunya, per tal de prendre el pols al procés d'independència de Catalunya.

On som? Quin full de ruta cal seguir? Quines estratègies són necessàries? Llista única o diferents llistes amb programari comú? Al llarg de tot aquest 2015 TribunaTV emetrà un seguit d'entrevistes enfocades a donar responsta a aquests dubtes i a molts d'altres que sorgeixin en el camí cap a la llibertat del poble català. 

Dins d'aquest cicle d'entrevistes, aquesta setmana TribunaTV ha entrevistat en exclusiva Antoni Vivies, Tinent d'alcalde d'hàbitat urbà de l'Ajuntament de Barcelona, qui ha indicat que "no tot ho tenim a tocar" i en cas de no assolir la independència "no seria una derrota" ja que l'objectiu és que "el país segueixi sent": "és evident que en aquests moments no hi ha altra opció que la independència, però en cas de no assolir-la no seria una derrota sinó que s'hauria de contemplar com un procés a dins d'un altre procés, que és el de la consolidació permanent de la nostra realitat nacional".

Finalment Vives ha dit que CiU continua sent la "força central" de tota l'estructura de partits nacionalistes "per dos motius": "Primer perquè CiU continua sent el partit que millor representa la 'majocràcia' del país, l'àmbit central de la societat catalana. El segon motiu és perquè continua sent una federació de partits forts, amb lideratges forts. És evident que el problema amb el Pujol afecta, però seria injust confondre una part amb el tot".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat