Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 3 de de febrer del 2015 | 18:13
Notícia

Nova campanya de micromecenatge per a un nou Anuari de Mèdia.cat

El Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació ESCACC han enedegat aquesta setmana una nova campanya Verkami per al finançament d'un nou Anuari Media.cat dels silencis mediàtics, enguany centrat en l'any 2014.

M. Folch · Per a fer possible la continuitat de l'anuari de Mèdia.cat (l'observatori crític dels mitjans) el Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació ESCACC s'han apujat de nou al tren del micromecenatge.

A partir d'aquest nou sistema basat en les aportacions econòmiques, Mèdia.cat ha informat que publicarà un informe d'investigació sobre temes silenciats pels grans mitjans de comunicació durant el passat any 2014, titulat Anuari Mèdia.cat: Els silencis mediàtics del 2014.

Els Anuaris de Mèdia.cat formen part ja del món de referència del periodisme slow i d'investigació dels Països Catalans. L'any passat, l'Anuari de Mèdia.cat va irrompre amb força a la premsa del país amb reportatges elaborats i potents com el creixement de l'empresa auditora Deloitte en poc més de dos anys, els onze morts durant el 2013 sota custòdia policial en comissaries dels Països Catalans o les "regulacions" laborals de la meitat de les empreses catalanes amb més beneficis --empreses que van aprofitar la reforma laboral espanyola per a fer acomiadaments.

Mèdia.cat pretén obtenir 15.000 euros per a la publicació de l'anuari d'enguany. Podeu consultar el seguiment del micromecenatge i fer donacions a la web Verkami de l'Anuari i podeu seguir la iniciativa al Twitter via hashtag #DónaVeu.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat