Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 15 de de juliol del 2011 | 16:27
Notícia · País Valencià

Francisco Camps, al banc dels acusats

El jutge ha acordat l'obertura d'un judici oral i ha acusat de suborn el president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps.

Francisco Camps

Font: ACN · El PP al País Valencià i, de manera més concreta, Francisco Camps, no han patit desgast polític per la suposada vinculació a delictes de suborn amb què se'ls relaciona amb el conegut 'cas Gürtel'. Ara, però, Francisco Camps haurà de seure per primera vegada al banc dels acusats.

Així ho ha instruït aquesta setmana el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, a través del jutge que porta el 'cas dels vestits'. El magistrat ha acordat l'obertura d'un judici oral i ha acusat Camps i altres exalts càrrecs del govern valencià de suborn per haver rebut, presumptament, regals en el marc de la trama Gürtel. La resta d'imputats són l'exvicepresident del govern valencià, Victor Campos; l'exsecretari general del PP i actual diputat popular a les Corts Valencianes, Ricardo Costa i l'excap de gabinet de la conselleria de Turisme, Rafeal Betoret.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat