Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 26 de de gener del 2016 | 11:02
Notícia · Política catalana

Campuzano: "Hem de demanar perdó si s'ha comès alguna irregularitat"

El número dos de CDC al Congrés dels Diputats,Carles Campuzano, ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la presentació ahir  del llibre 'Per la bona política', elaborat per la Fundació CatDem. Així, per Campuzano el partit ha de "demanar perdó" en cas que es demostrin certs els casos de corrupció que investiga la justícia i ha afegit que "No ens ha de fer vergonya fer-ho".

Campuzano també ha parlat d'una possible refundació del partit que passaria per "agafar la bandera de la refgeneració". Per Campuzano un dels punts claus és el finançament dels partits i s'ha mostrat partidari  d'un sistema de finançament de partits mixt entre les aportacions dels ciutadans i una part pública. De fet, s'ha posicionat en contra de les donacions d'empreses de les que ha afirmat "contaminen la política"  . (Aquest 2016 CDC ja no les accepta )

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat