Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 3 de de juny del 2005 | 00:00
Notícia · Política

"Por ellos, por todos. Negociación en mi nombre ¡NO!", un milió o només 200.000 assistents"

L’Asociación de Víctimas del Terrorismo (AVT) convoca aquest dissabte la manifestació “Por ellos, por todos. Negociación en mi nombre ¡NO!”. Fins i tot abans que tingui lloc, a la capital espanyola ja ha començat el ball de xifres entre les previsions de manifestants que s’hi esperen. Mentre que l’AVT preveu que reunirà un milió de persones, els càlculs de la policia apunten que, com a màxim, només unes 200.000 es manifestaran a Madrid. Els organitzadors van comunicar a la delegació del Govern a Madrid que esperen la presència de gairebé un milió de manifestants pel carrer Príncipe de Vergara, perquè així es puguin adoptar les mesures de seguretat adients. La policia, però, preveu uns barems totalment diferents, segons explica El Confidencial.
En la darrera manifestació d’AVT a Madrid, els mateixos organitzadors només hi preveien l’assistència d’unes 3.000 persones. Al final se’n van manifestar 6.000, segons els càlculs de la policia.
Contrastant.net analitza, des del seu web, les intoxicacions que difonen els organitzadors i la policia en qualsevol tipus de manifestació. La decisió de l'alt comissionat per les Víctimes del Terrorisme, Gregorio Peces Barba, de no assistir, per segona vegada, a una manifestació convocada per l'Associació de Víctimes del Terrorisme -la primera va ser el 22 de gener- ha indignat els organitzadors, que en demanen la dimissió.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat