Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 8 de de juliol del 2010 | 16:01
Notícia · Política

L'Ajuntament cedeix a les peticions i instal·la una macropantalla per la final del mundial

Barcelona · Després de les pressions que els grups parlamentaris PP i Ciudadanos van exercir al consistori per tal que aquest instal·lés una macropantalla de més de

10 metres quadrats a la ciutat comtal i de la negativa de l'administració a aquesta demanda, ara l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha acceptat la iniciativa i l'ha justificat assegurant que el partit de la selecció espanyola a la final del mundial és "un fet sense precedents".

Per la seva banda, la regidora de seguretat de l'Ajuntament, Assumpta Escarp, ha argumentat a una entrevista a Rac1 que es posarà una gran pantalla per motius de seguretat. Escarp ha argumentat que després dels aldarulls de la celebració de la selecció espanyola al seu pas a finals del mundial -en els quals s'ha detingut diverses persones i s'han causat desperfectes a la font de Canaletes- cal "controlar" la celebració. "No està malament habilitar un espai per a la celebració" ha sentenciat la regidora. El mateix Ajuntament, a la seva pàgina web, ha corroborat aquesta iniciativa i ha assegurat que es durà a terme per "l'expectació suscitada per La Roja" després de la victòria de la selecció espanyola aquest dimecres davant Alemanya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat