Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 1 de de juliol del 2011 | 17:55
Notícia · Política

Sánchez Llibre proposa eliminar el Ministerio de Cultura

Convergencia i Unió ha presentat aquesta setmana les seves propostes de resolució al Debat sobre l'Estat de la Nació, d'entre les quals se'n destaquen la supressió del Ministerio de Cultura i la constitució de Catalunya com a circumscripció electoral a la UE.

Font: EP · Els diputats de CiU al Congrés, Pere Macías i Josep Sánchez Llibre, han estat els encarregats de presentar les quinze propostes de resolució registrades per la federació. D'entre totes les propostes, CiU ha inclòs la supressió del Ministerio de Cultura per tal d'evitar duplicitats i donar la màxima importància, d'aquesta manera, a l'àmbit competencial autonòmic.

Una altra de les propostes defensades per CiU ha estat la reclamació a l'Estat d'un projecte de modificació de la llei electoral que permeti l'existència de circumscripcions d'àmbit autonòmic al si de la UE, i que, de la mateixa manera, inclogui el reconeixement del català com a llengua oficial. Amb tot, CiU també ha reclamat a l'Estat el pagament del fons de competitivitat del 2011.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat