Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 30 de d'abril del 2010 | 16:52
Notícia · Societat civil

Carulla: "En ple segle XXI ens hem de deixar de peixos al cove i d'editorials conjunts"

Barcelona · Foto: MAGAMA · Antoni Dalmases, Miquel Calçada, Vicent Partal i Montserrat Carulla han participat, davant de 300 persones, a l'acte d'inici de campanya de la consulta sobre la independència a Sabadell. El referèndum, que se celebrarà el proper 30 de maig, ja compta, segons els organitzadors, amb la participació de l'1% del cens gràcies al vot anticipat.

El portaveu de Consulta Sabadell, Antoni Dalmases, ha presentat l'acte i ha declarat que "ser ciutadà implica prendre una decisió, ja sigui per una part o per una altra". Dalmases també ha animat als votants del sí' a convèncer als que creuen que Catalunya no hauria de ser independent a participar a la consulta.

Per la seva banda, el periodista Miquel Calçada ha instat a través d'un vídeo a participar "a totes les consultes, ja siguin sobre la independència o sobre el 4t cinturó", en una de les intervencions més aplaudides. L'actriu Montserrat Carulla ha mirat enrere per afirmar que les relacions entre Catalunya i Espanya "sempre s'han basat en la imposició o l'assimilació" i que "en ple s. XXI ens hem de deixar de peixos al cove i d'editorials conjunts". En aquest sentit, Carulla ha explicat que el dret a l'autodeterminació no s'ha de pidolar.

També el periodista Vicent Partal ha manifestat el seu suport a la consulta, i s'ha presentat "com un voluntari més", però cóm un voluntari "pel sí'". Tot i això, Partal ha recordat que "tan catalana és una persona que vota sí' cóm una que vota no'", ja que les dues volen el millor pel seu país.

L'acte, en què s'ha fet un minut de silenci per tots aquells morts que han defensat les llibertats de Catalunya, a petició de la membre de la comissió organitzativa de Consulta Sabadell, Àngels Folch, ha finalitzat amb l'actuació de Pep Sala.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat