Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 24 de d'octubre del 2011 | 19:06
Notícia · Societat civil

'Building a new state', o com construir un estat l'endemà de la independència

Sobirania i Justícia organitza la primera conferència sobre l'autodeterminació de Catalunya, que comptarà amb la participació de diferents especialistes que han estat involucrats en primera línia en l'arquitectura de nous estats.

A partir dels recents processos de construcció d'estats com Kosovo o Eslovènia, i de com planteja el Quebec aquesta qüestió, Sobirania i Justícia (SiJ) ha organitzat la primera conferència sobre l'autodeterminació, 'Building a new state', el proper 3 de novembre a les cotxeres de Sants.

La jornada servirà per reflexionar i debatre sobre diferents processos de construcció de nous estats i comptarà amb la participació de diferents especialistes que han estat involucrats en primera línia en l'arquitectura dels nous estats, com Charles E. Ehrlich, que va formar part de la comissió de les Nacions Unides responsable d'aixecar les bastides jurídiques de Kosovo del 2002 al 2008.

També hi seran Ana Stanic, que va negociar amb les antigues autoritats iugoslaves la separació econòmica a favor d'Eslovènia, i Patrick Dumberry, des de la Universitat d'Ottawa, que formula el camí de la construcció de l'estat quebequès. Carles Boix, per la seva banda, proposarà els fonaments del full de ruta que ha de portar Catalunya a la independència.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat