Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de novembre del 2011 | 19:05
Notícia · Societat civil

Manifestació a Perpinyà per la recuperació nacional catalana de Catalunya Nord

El proper 5 de novembre la capital de la Catalunya Nord acull una concentració massiva en contra de l'assimilació uniformitzadora dels estats i per la defensa de la diversitat lingüística.

Barcelona · La Diada de la Catalunya Nord, celebrada cada 7 de novembre, enguany inicia ja els actes previs a la seva festivitat nacional aquest cap de setmana. La Catalunya Nord i la llengua i cultura pròpies de la seva soceitat, darrerament agredides per les sentències dels alts tribunals, sortiran al carrer aquest proper 5 de novembre en defensa de la identitat pròpia i de la diversitat lingüística al propi territori.

Un any més, doncs, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) ha organitzat una manifestació a Perpinyà per la recuperació nacional la qual s'iniciarà a la plaça Catalunya a partir de les 16 hores i comptarà amb una marxa de torxes (programada a les 20 hores) i un concert a les 21 hores amb els grups Rauxa, Les 100 grammes de têtes i At-Versaris. Podeu consultar més informació al web dels organitzadors.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat