Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 13 de de maig del 2014 | 17:15
Opinió · Política
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat

Més Europa, més Catalunya

Les eleccions europees del 25 de maig són, sense cap mena de dubte, per a Catalunya cabdals i imprescindibles. Aquests comicis ens serviran per demostrar a Europa i al món la força del nostre país i que les demandes dels catalans no són una comèdia, sinó una realitat.

Un vot per Europa ens acosta a la consulta. La nostra presència a Europa servirà perquè en Ramon Tremosa defensi unes futures estructures d'Estat per a les catalanes i els catalans al Parlament Europeu. Si Espanya no ens entén, sí que ho farà Europa.

A Europa els escocesos ja poden expressar la seva voluntat i els catalans serem els següents. Tremosa demanarà davant de la Unió Europea que supervisi la qualitat democràtica del govern espanyol. Espanya necessita entendre què vol dir més democràcia. Espanya hauria de tenir gestos com el del primer ministre britànic David Cameron, que justifica el referèndum perquè no podria permetre que els escocesos seguissin essent britànics sense voler-ho ser.
Tremosa no ha passat desapercebut. Han estat cinc anys de treballar intensament per als catalans des d'Europa"
Necessitem una persona com Ramon Tremosa a Europa per no permetre que Catalunya hagi de fer ni un sol pas enrere. El candidat de CiU podrà controlar la tasca del PP, de Miguel Arias Cañete, que vol ser el comissari del transvasament de l'Ebre a la Unió Europea. No es pot legitimar amb cap vot el candidat i exministre d'Agricultura del PP.

Ramon Tremosa defensarà els interessos de Catalunya i de les catalanes i els catalans a la Unió Europea. Ha demostrat que sap fer-ho molt bé. En cinc anys ha recorregut més de 500.000 quilòmetres, ha fet 1.081 preguntes parlamentàries (el 7è de 766 diputats). Ha esmenat 278 directives europees, (6è de 766 diputats). I ha signat 353 mocions de resolució (7è de 766 diputats).

El que no ha fet en Ramon Tremosa al Parlament Europeu és passar desapercebut. Aquestes xifres no deixen espai per al dubte. Han estat cinc anys de treballar intensament per als catalans des d'Europa. I això, bé val tenir-ho present quan escollim el nostre vot.

Aquesta vegada, amb en Ramon Tremosa, ens guanyarem Europa.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Montserrat Candini
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
Opinió · Política
La Troica de Rajoy
Opinió ·
Dissabte es va jugar un partit
Opinió ·
Busqui un mirall, senyor ministre...
Opinió ·
Conèixer el país per governar
Opinió · Política
La gran oportunitat democràtica
Opinió · Política
Volem la consulta definitiva
Opinió · Política
Volem votar i votarem
Indica publicitat