Dissabte, 20 d'octubre del 2012 | 12:26
 ·
Crònica · Pla de lleida
De l'espanyolització ambidextra a l'imperialisme britànic
Ivan Mambrillas
El ministre sociòleg i l'esquerra espanyola. Els socialdemòcrates hispans han recusat el ministre d'Educació perquè aquest expert en demoscòpia ha tingut l'audàcia dexifrar en un verb que fatxeja ─espanyolitzar─ un desig que, a Espanya, no és sinó políticament ambidextre.
Crònica · Madrid
Primer era ETA, ara la crisi: Espanya busca excuses pel 'no'
Deien: "En democràcia es pot defensar tot sempre que sigui per vies pacífiques i polítiques". Resulta que ETA, fruit d'un procés intern, abandona definitivament la lluita armada i –oh, sorpresa!– l'independentisme segueix sent una "quimera" impossible de portar a la pràctica, en llenguatge del rei Borbó. Ara resulta que, en temps de crisi, només és factible, com sempre passa a l'estat espanyol, l'unionisme.
 ·
Notícia · Seguretat
1r Congrés del SICME: "Estem preparats per a assumir competències d'Estat al servei del govern i la ciutadania de Catalunya"
Dimecres es va celebrar el primer Congrés del Sindicat d'Inspectors i Intendents del Cos de Mossos d'Esquadra, que uneix el 83% dels alts comandaments de la policia catalana (Inspectors, Intendents i Comissaris), SICME.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Mas no ha dirigit el procés, però s'hi ha acomodat. Junqueras somriu i espera. No és l'escenari que havia vaticinat Carod?"
"Aquell president que corria el risc d'anar a unes eleccions com el gran retallador, ara, després d'una gestió brillant de la comunicació, s'hi presentaria com el campió de la sobirania."
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Hauríem de superar les diferències actuals sobre els estatus de les llengües a Catalunya"
"La meva proposta: El català, és clar, llengua pròpia i comuna del nou estat; cap llengua oficial -una categoria fosca per a una cosa tan viva com una llengua-, i un compromís radical a favor de la diversitat lingüística".
 ·
Crònica · Seguretat
L'ultranacionalisme de Camacho i l'acomplexament de Navarro
D'aquí al 25-N veurem moltes coses i actituds lamentables. Per una banda, l'ultranacionalisme espanyol del PP que, sentint-se minoritari i decadent, usa la seva representant a Catalunya, la senyora Alícia Sánchez Camacho, per fer por.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí