Dimecres, 18 de juliol del 2012 | 19:50
Opinió
El decret de Nova Planta
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
Ingerència, intromissió, invasió de competències, improvisació i falta d'objectius són les paraules que defineixen perfectament l'esperit de les mesures del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, aprovades divendres en Consell de Ministres.
Crònica · Seguretat
Comunicat del Col·lectiu Coronel Escofet: cal estar alerta (I)
La situació política i social està tensant-se com mai s'havia tensat en els darrers 40 anys: hi ha nerviosisme en els aparells de la Generalitat i de l'Estat a Catalunya, així com també a tota la nostra classe política i, per descomptat, a la societat civil.
Notícia · Societat civil
Òmnium Cultural, Medalla d'Honor del Parlament i Premi Nacional de Cultura 2012
La Mesa del Parlament ha decidit aquesta setmana que Òmnium Cultural i la Fundació Càritas Catalunya rebin conjuntament la medalla d'honor del Parlament el proper 10 de setembre.
Crònica · Pla de lleida
"Tot depèn de tu"
Ivan Mambrillas
Un mal dia pots rebre un gec d'hòsties a mans d'una policia iniqua, i un dia nefand pots creure't que, en un estat de coses com l'actual, "tot depèn de tu".
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Recull de premsa · Política
Partal: "Com és que un home com Bauzá pot ser el president del govern balear?"
"El grau de la nostra democràcia és molt baix i que els aparells centrals dels partits manen més que no la gent".
Recull de premsa
Villatoro: "L'Estat de Companys va fracassar perquè va ser molt poc viscut per les emocions i els interessos de la gent"
"Ara molts catalans pensen que cal un gest clar i contundent davant de l'absència de perspectives per a l'autogovern català. Aquest [...] no pot ser un 6 d'octubre".
Entrevista
"No és impossible que el PP perdi l'hegemonia al País Valencià a canvi d'un tripartit"
Eliseu Climent
President fundador de l'ACPV
Eliseu Climent és encara president d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) però en breu serà rellevat del seu càrrec per un dels intel·lectuals de més renom al País Valencià, Joan F. Mira. L'entrevistat defensa a dia d'avui un optimisme que costa de trobar al territori valencià, i més amb l'actualitat colpidora que ha deixat, aquesta mateixa setmana, més del 70% de plantilla de Canal 9 al carrer.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí