Dimarts, 22 de desembre del 2015 | 14:19
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Els resultats del 20-D: Conseqüències
A nivel l estatal (1) :

El PP rep un fort correctiu. Perd 60 escons però ,tot i així, es manté com la força més votada evidenciant  que continua essent el veritable partit de la nació d'arrel castellana resistint l'empenta d'una sèrie de sectors del'ÃBEX 35,
 ·
Notícia · Política catalana
Gabriel Rufián: "Podemos planteja un referèndum que és inviable"
En una entrevista publicada a El Punt Avui, el cap de llista d'ERC al Congrés confia en què Podemos acabarà arribant a la conclusió que l'únic referèndum possible és el de la Constitució catalana.

 ·
Notícia · Política catalana
Duran ajorna la seva dimissió fins l'abril
Espadaler: "Duran Lleida no ha posat el càrrec a disposició del partit, ni ningú l'hi ha demanat". Sembla que Duran es planteja la retirada i que està valorant diferents propostes del sector privat, entorn de La Caixa o la creació amb el seu amic Josep Sánchez Llibre d'un bufet-lobby per aprofitar els seus contactes amb els poderosos de Madrid i Barcelona.

 ·
Recull de premsa · Política
Xirgu: "Referèndum? Quin referèndum?"
En un article al Punt Avui el periodista Xevi Xirgu reflexiona sobre els resultats del 20-D i si aquests faran possible que la proposta d'un referèndum per a Catalunya es faci realitat "ara sembla que tots ens hàgim de posar a discutir com i quan ha de ser aquest referèndum que proposa Podem".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "Espanya segueix actuant com un estat, i nosaltres com una ONG"
En un article al diari Ara titulat "Cop de timó a l'independentisme"  el sociòleg Salvador Cardús  sosté que "aquest país ha avançat seguint la teoria del com si. És a dir, la prosperitat la devem al fet de saber prendre decisions —socials, culturals, educatives, científiques i econòmiques en — com si ja estiguéssim en un estadi posterior al que vivim"
 ·
La fotografia · Societat civil
Jordi Cuixart és proclamat nou president d'Òmnium
Aquest cap de setmana Òmnium Cultural ha renovat  la seva junta, amb la proclamació de Jordi Cuixart  com a nou president i Marina Llansana  i Joan Vallvé com a vicepresidents.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí