Dilluns, 20 de juliol del 2015 | 12:33
Opinió · Política catalana
"No hi haurà independència!"
Marc Gafarot
Investigador del CIDOB
Per Catalunya s'entén..., o almenys això és el que manifestament creu el president del govern espanyol Mariano Rajoy. I ho repeteix tantes vegades com li convé, fins i tot, com ha fet aquests dies davant de la presidenta de Polònia.
Opinió · Política catalana
Reflexions sobre la decisió d'en Raül Romeva
Jaume Bosch
Diputat d’ICV al Parlament de Catalunya
  1. ABANDONAR UN PARTIT: ÉS DIFÍCIL FER-HO BÉ.
La pertinença a un partit polític és una decisió voluntària. I és perfectament respectable una decisió en sentit contrari: és a dir la d'abandonar-lo. Només faltaria. Tothom té dret a canviar d'opinió o a pensar que el teu partit ja no respon a allò en el que tu creus.

L'acudit
Per Puyal
Recull de premsa · Política
Joan B. Culla:" No parlar de nació catalana"
En un article a l'edició catalana d'El País, l'historiador Joan B.Culla i Clarà explica la transformació que ha patit el PSC convertint-se en mera Federació Catalana del PSOE i argumenta que de fet "es tracta d'una aposta estratègica de la direcció, en una refundació programàtica, en un canvi de perfil polític que Miquel Iceta i el seu equip abracen i defensen amb entusiame"
Recull de premsa · Política catalana
Bru de Sala: "No hi ha dubte que amb la Triple Aliança Independentista -CDC, ERC, entitats- el suflé no tan sols revifa sinó que pot sortir del forn"
En un article al Periòdico l'escriptor Bru de Sala reflexiona sobre les properes eleccions del 27-S i sobre la presentació de la llista unitària CDC-ERC i entitats sobiranistes i quin efecte tindrà aquesta. Així escriu

Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Un gran pas endavant però no suficient
Després d'haver perdut vuit mesos en discussions, estratègies i negociacions sovint sectàries i partidistes; i a només vuitanta dies de la data històrica del 27-S, s'ha arribat a un acord fruit de la gran il·lusió de la bona gent del país, però també pel xantatge del president Mas amb les seves amenaces de no convocar-les.
Opinió · Política catalana
Encerts i turbulències
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
La llista conjunta dels principals partits i entitats independentistes és la proposta més racional per aspirar a una victòria electoral que permeti iniciar la creació d'un estat propi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí