Dijous, 19 de gener del 2012 | 19:44
 ∑ CiU s'ha abocat al PP per pactar els pressupostos, en un clima de bona entesa que es posar√† a prova amb el pacte fiscal.
CiU s'ha abocat al PP per pactar els pressupostos, en un clima de bona entesa que es posarà a prova amb el pacte fiscal.
Crònica · Política catalana
Els darrers pressupostos amb el PP?
El Parlament ha rebutjat aquesta setmana les esmenes a la totalitat als pressupostos i a la llei d'acompanyament. La majoria conservadora que formen CiU i el PP s'ha mostrat sòlida i ha tombat les alternatives de l'esquerra.
 ∑
Crònica · Euskal Herria
I que en la mort et persegueixin les nostres memòries…
Fraga ha mort com Franco, al llit i orgullós de la feina feta. L'antic ministre de la dictadura ha deixat aquesta vida sense penedir-se dels crims que es van cometre durant el règim de terror que es va instaurar a Espanya el 1939, gràcies al cop d'Estat d'uns militars que van rebre l'ajut de Hitler i Mussolini.
 ∑
Crònica · Illes Balears
Les protestes a Bauz√° es multipliquen
L'oposici√≥ a la pol√≠tica ling√ľ√≠stica de Bauz√° s'est√©n. Als dubtes mostrats p√ļblicament per membres de la vella gu√†rdia ‚Äďs√≥n significatius els casos de Gabriel Ca√Īellas i Joan Huguet -, es va afegir ahir el pronunciament inequ√≠voc de la Universitat, m√†xima entitat consultiva, segons l'Estatut, en mat√®ria de llengua.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Discrepàncies entre els bisbes Novell i Piris
Els bisbes Joan Piris i Xavier Novell discrepen en aspectes de matèria pastoral. El bisbe Novell, de Solsona, desaconsella que les monges de clausura estiguin connectades a internet.
 ∑
Notícia · Política
PP i CiU aproven una moció per buidar de contingut polític les delegacions catalanes a l'estranger
ERC critica el cost abusiu de les ambaixades espanyoles que, entre d'altres, van gastar 320.000 euros en jocs de taula, 115.000 en banderes o 141.600 en roba de llit.
 ∑
Notícia · Societat civil
Jordi Pujol i Miquel Sellarès parlaran sobre el dret a decidir
Ho faran en el marc del cicle diàlegs a Badalona d'Òmnium Cultural el proper 30 de gener.
 ∑
Recull de premsa · Política
"La defensa abrandada que fa l'esquerra espanyola del jutge Garzón revela una distància sideral entre la realitat viscuda a Madrid i la que es viu a Catalunya"
Jordi Mu√Īoz:¬† "Garz√≥n √©s un personatge d'infausta mem√≤ria a Catalunya arran de les tortures a independentistes el 1992"
 ∑
Recull de premsa · Política
Villatoro: "L'estat de les autonomies ha fracassat i no es pot mantenir"
"Segons com siguin de potents cadascuna de les forces que actuen sobre el sistema de les relacions Catalunya-Espanya es podrà trobar un nou equilibri".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠