Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de de desembre del 2013 | 18:19
Recull de premsa

Partal: "El tancament de RTVV és una vacuna magnífica"

"Després d'aquestes mobilitzacions, d'aquesta gran sacsejada moral, la pròxima televisió valenciana per força haurà de ser diferent i millor i el PSOE no podrà tornar a fer el que va fer fa vint anys."

El periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal, ha dit a un article que el tancament de RTVV "sembla que ha estat la gota final": "Des de divendres passat, el País Valencià viu en un estat d'irritació moral i política com feia dècades que no vivíem".

A l'article Fabra dimissió Partal hi ha dit que "no ha estat només el tancament de la ràdio i televisió públiques" sinó que la societat e4stà irritada al País Valencià per "com han fet" aquest tancament: "Contra tots, amb els vots només del PP, amb nocturnitat i traïdoria i fins i tot fent el ridícul".

L'autor de l'article ha continuat explicant que "molta gent s'ha preguntat com és possible que un govern siga tan maldestre a l'hora de fer el tancament d'una televisió" i ha sentenciat que "l'espectacle demencial de la nit i matinada de divendres ha provocat un atac de vergonya aliena respecte al Consell que passa factura".
Compromís i Esquerra Unida, molt probablement, hauran de pactar amb el PSPV-PSOE, i aquest no podrà tornar a fer el que va fer fa 20 anys"
Partal ha admès que per a molts valencians Canal 9 era una televisió "prescindible" però ha afegit que les darreres tres setmanes "durant les quals van poder treballar en llibertat, han demostrat que hi ha lloc per a una televisió pública valenciana" i que l'únic que li cal a aquesta és "que ho faça bé": "En qualsevol cas, això que ha passat és una vacuna magnífica. Tot indica que el pròxim govern agruparà les forces d'esquerra i nacionalistes".

"Compromís i Esquerra Unida, molt probablement, hauran de pactar amb el PSPV-PSOE --ha avançat--. Amb el mateix PSOE que va ensorrar Canal 9 des de l'inici. És en aquest sentit que parle de la vacuna". El periodista ha sentenciat finalment que després d'aquestes mobilitzacions al País Valencià i "d'aquesta gran sacsejada moral, la pròxima televisió valenciana per força haurà de ser diferent i millor i el PSOE no podrà tornar a fer el que va fer fa vint anys".



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat