Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de febrer del 2009 | 15:47
Cartes al director · Política

"Què volen aconseguir?"

El dia 19 es va fer l'acte públic de Deu mil catalans a Brussel·les. Durant la roda de preguntes, una persona que es considerava espanyola, fa voler fer la seva funció. El pitjor és que li van seguir massa el corrent i la cosa es va començar a posar negra. La intervenció d'Alfons Lopez Tena va fer que la sala s'omplís d'aplaudiments cap a ell. Sempre té respostes correctes per a tot. Però la meva carta va a la reflexió de: "Què volen aconseguir?"


Sí, exactament, "què volen aconseguir portant a aquesta gent aquí? Perquè els envien on no són correspostos? Suposadament, deuen ser partits feixistes, sense mencionar noms". Total, tot per sortir de l'acte i anar dient als del seu partit o podríem parlar també d'àmbits de comunicació, vés a saber si era d'un diari aquest tal·lós... que els nacionalistes som una colla de terroristes tarats, i llavors es veuen aquells articles o discursos on comproves el seu significat. Per aquesta gent, també hem d'anar a Brussel·les. Un motiu més. Ja n'hi ha prou.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat