Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 3 de de setembre del 2009 | 14:34
Crònica · Política

Moviments de fons a la televisió valenciana

En política, la sort pot ser molt desigual. La mateixa setmana que se sabia que Francisco Camps repetiria com a candidat popular a la presidència de la Generalitat valenciana, saltava el director general de la televisió autonòmica. Tots dos tenien una cosa en comú: apareixien esmentats en les investigacions del cas Gürtel,

però el seu destí ha estat ben dispar.

Així, dijous passat presentava la dimissió Pedro García, màxim responsable dels mitjans públics valencians. La versió oficial assegura que es tracta d'un simple canvi de destí, ja que vol obrir una nova etapa en l'empresa privada, però en el sector es dóna per fet que la seva sortida s'ha vist precipitada per la sospita de les seves implicacions en la trama corrupta que afecta el PP.

En tot cas, la seva gestió tampoc no era precisament ben vista: durant els seus cinc anys de mandat, s'ha caracteritzat per fitxar els presentadors que es cremaven a la resta de cadenes, cosa que li ha reportat audiències molt discretes (i un forat econòmic considerable).

A més, la desgovernamentalització dels mitjans públics no és precisament el tret característic de la política valenciana: García va accedir al càrrec després de ser cap de premsa de Zaplana i secretari autonòmic de Comunicació, ja amb Francisco Camps. El seu substitut és José López Jaraba, exdelegat del diari ABC i que actualment dirigia el canal informatiu 24.9.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat