Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 11 de d'agost del 2010 | 14:36
Crònica · Territori

Reflexions trimestrals

L'arquitecte nord-americà Mies van der Rohe, autor del Pavelló d'Alemanya a l'Exposició de Barcelona de 1929, va fer cèlebre el lema "Less is more" (menys és més). El lema defensava una manera de fer arquitectura i, en definitiva, de viure, més selectiva, més pràctica, cuidant els detalls, valorant la qualitat per sobre de la quantitat, i estalviant tot allò que no fos imprescindible...

Precisament aquesta filosofia és la que es percep quan s'accedeix per primer cop al .ambiental ("Punt ambiental"), la revista que edita trimestralment el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB). El COAMB ha creat una publicació digital que, amb uns continguts ben triats, polits, i oberts a tot tipus de pensaments, contribueix de manera seleccionada i diversa a la reflexió, el debat i la divulgació en l'àmbit del medi ambient i el desenvolupament sostenible. I en té prou organitzant els seus continguts en cinc calaixos (entrevista, opinió, notícies, documentació i webs), la qual cosa simplifica notablement la navegació per la revista i l'accés als continguts de números anteriors.

L'urbanista Oriol Bohigas, el físic i expert en canvi climàtic Josep Enric Llebot, o el sociòleg Louis Lemcow, entre altres, són només alguns dels diversos experts amb reconeixement internacional que han estat entrevistats pel "Punt ambiental" durant el primer any de la revista. Els responsables del "Punt ambiental" l'estan convertint número a número en una publicació de referència en el seu camp, fent companyia a altres revistes digitals excel·lents i que compten amb més tradició a casa nostra, com Sostenible, impulsada per la Diputació de Barcelona.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat