Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 27 de de juny del 2013 | 18:59
La fotografia · Societat civil

Concentració de treballadors de la CCMA davant la seu de CDC

La plantilla de la CCMA s'ha tornat a manifestar aquesta setmana. Més de 500 treballadors de TVC i Catalunya Ràdio s'han concentrat per sorpresa davant de la seu de CDC, al carrer Còrsega, per protestar contra l'ERO que té previst acomiadar 312 persones.

Barcelona · Els treballadors de la CCMA s'han tornat a rebel·lar aquesta setmana en contra de l'ERO unilateral de la directiva. Aquesta setmana més de mig miler de persones han denunciat davant la seu de CDC la destrucció del model de comunicació públic de Catalunya i la privatització de l'àrea comercial de TV3.

Els concentrats davant la seu de CDC han cridat consignes contra els plans antisocials i antinacionals del Govern per a la CCMA, i ho han resumit amb l'expressió de "botiflers!". Després, els treballadors han cantat Els Segadors davant el cordó de Mossos d'Esquadra que protegia l'entrada, i han declarat finalment que les mesures d'acomiadament de la directiva de la CCMA repercutiran en "la qualitat i la quantitat de l'oferta de servei públic, essencial per a la democràcia".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat