Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 1 de de setembre del 2010 | 15:19
Notícia · Política

La CUP finalitza aquest dissabte l'elaboració del seu Programa Marc per concórrer a les municipals

Barcelona · Després d'un procés que ha durat sis mesos, la CUP clourà aquest dissabte la redacció de les línies mestres del programa electoral amb què es presentarà a les eleccions municipals de l'any que ve. Un programa configurat a través de la iniciativa Programa Marc 2011-2015', amb què s'ha buscat la participació no tan sols dels militants de la formació de l'esquerra independentista, sinó també "d'activistes i persones compromeses en general". L'objectiu de la CUP ha estat que la candidatura sigui "realment d'unitat popular".

D'aquesta manera, la formació municipalista ha anat realitzant durant aquest temps jornades de treball i debat a diverses parts del territori sobre Autodeterminació i Països Catalans', immigració, model econòmic i alternatives a l'actual sistema, i urbanisme, entre d'altres. Aquest dissabte serà el torn del darrer tema a debatre, l'educació, en una jornada que se celebrarà a Vic. La formació ha reiterat que l'acte és obert "a qualsevol ciutadana o ciutadà que hi vulgui dir la seva" per tal de consolidar un marc "plural i participatiu".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat