Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de de febrer del 2011 | 17:26
Notícia · Política

Encara no ha dimitit?

Redacció: Tribuna Mallorca · Tal vegada sigui demagògia, però en temps de crisi econòmica és inacceptable el malbaratament de recursos, l'amiguisme i el gratis total en què s'ha instal·lat una part de la classe política -la majoria del PP, com no podia ser d'una altra manera. El saqueig de les institucions durant la passada legislatura no va tenir cap límit, cal repetir-ho per si algú es vol fer el desmemoriat.

Independentment de si finalment els tribunals l'imputen un delicte de suborn, és impresentable que l'exvicepresidenta Rosa Estaràs hagi tengut estades gratuïtes a un hotel a qui el seu govern donava 17 milions d'euros de subvencions.

L'amistat adduïda amb el propietari, Romeo Sala, a qualsevol país del món no és un eximent, sinó un agreujant. Per tot això, Rosa Estaràs hauria de dimitir i retirar-se de la vida política. El mateix és aplicable a la resta de membres de l'anterior govern que varen fer estades de franc en l'hotel.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat