Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de gener del 2012 | 16:12
Notícia · Política

La covardia de Bauzá

El president de les Illes anul·la una visita a Felanitx en 24 hores per evitar una nova xiulada massiva.

Tribuna Mallorca · El vicepresident econòmic del Govern, Josep Ignasi Aguiló, anunciava despús ahir que l'executiu faria una reunió a Felanitx –s'hi insinuava l'aprovació d'algun projecte de calat-. Acte seguit, Felanitx en Moviment convocava una casserolada contra Bauzá que en poques hores tenia més de 90 persones confirmades a Facebook. No havien passat ni vint-i-quatre hores i el Govern anul•lava la vista a la població, un canvi d'agenda molt poc freqüent. En aquest lapse de temps s'estaven preparant cotxades de Palma a Felanitx per escridassar Bauzá, aprofitant que el 20 de gener és festiu a la capital.

El fet demostra l'estat de nirvis del Govern i de la seva guàrdia pretoriana espanyolista. Amb un partit dividit entre els regionalistes, amb els cabells drets per la situació creada; els pragmàtics com Cañellas, que veuen molt perillosa la crispació en uns moments en què la crisi posa i lleva governs; i els espanyolistes, autèntics seguidors de la FAES y de las JONS, que pensen que tot és una conspiració de quatre catalanistes i que tot tornarà a la normalitat, l'olla a pressió provocada per les més de 10.000 al•legacions i per les escridassades, ja habituals, de líders del PP amenaça amb explotar durant les properes setmanes, quan la llei s'hagi de debatre al Parlament.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat