Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 21 de de juny del 2011 | 19:25
Notícia · Política

La CUP rebutja la presència del príncep d'Espanya a Girona

El regidor i portaveu de la formació, Jordi Navarro, ha anunciat que proposarà al Ple municipal que el consistori gironí deixi de reconèixer el títol de Príncep de Girona que ostenta Felip de Borbó.

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha mostrat el seu rebuig a la presència de membres de la família reial espanyola a la ciutat amb motiu de la visita que hi farà aquest dimecres Felip de Borbó. El regidor i portaveu de la formació a Girona, Jordi Navarro, ha aprofitat per criticar la Fundació Príncep de Girona, i ha instat a participar a la concentració de rebuig que hi haurà aquest dimecres a 2/4 de 8 del vespre al Pont de Pedra de Girona.

Navarro també ha anunciat que proposarà al Ple municipal que l'Ajuntament de Girona deixi de reconèixer el títol de Príncep de Girona que ostenta Felip de Borbó, i que el consistori es posicioni fermament contra les visites del representant reial espanyol a la ciutat. El portaveu de la CUP ha declarat que "és un atac a la dignitat de la ciutat i del país que el representant d'una institució antidemocràtica i retrògrada com la monarquia espanyola mantingui el títol de Príncep de la ciutat i visiti Girona cada dos per tres".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat