Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 1 de de setembre del 2010 | 16:44
Opinió · Esport

El millor Barça de la història

Barcelona · s conegut que el FC Barcelona és "més que un club", també és un gran referent del nostre país i un immillorable ambaixador de Catalunya arreu del món. Però com a associació esportiva el seu destí està sempre en mans dels socis. Socis que en el seu dia vàrem elegir, contra tot pronòstic, a Joan Laporta per presidir-lo.

Uns anys després, tot i la millor campanya esportiva de la història, i amb importants fites positives de caire social, entre altres l'abolició de la violència dels "boixos nois" o el contracte amb la UNICEF, els socis li van retirar la confiança, sigui per la seva prepotència, no podem oblidar les dues dimissions massives de directius per un excés de personalisme o també per un aprofitament del càrrec com a projecció personal per llançar-se a la política. Els socis van manifestar el seu rebuig, primer en la moció de censura, que va perdre amb més d'un 60% dels vots en contra.

Més recentment, en les eleccions presidencials del passat mes de juny, en les que no podia presentar-se per mandat estatuari, el seu candidat continuista tant sols va aconseguir 6.668 vots, un 10,8% dels 57.088 votants, d'un cens total de 118.665, quedant darrere dels altres candidats que van assolir el 61,35% el guanyador, i un 14,09% i un 12,28% els altres contrincants. Això fa pensar que per el soci del barça el senyor Joan Laporta no ha estat el millor president del club, sinó el president del millor Barcelona de la història, que no és ben bé el mateix.

Desitgem al Sr. Laporta els millors èxits en la seva nova aventura política.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de
Opinió · Política catalana
Dos judicis... o un?
Opinió ·
Viatge a la pròpia responsabilitat
Opinió · Política
La llengua un objectiu prioritari
Opinió · Societat civil
Mobilitzacions virtuals
Opinió · Política
TV3PV: qui pagarà la multa?
Opinió · Política
Política exterior
Opinió · Política
La fermesa de Felip Puig
Indica publicitat