Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de de març del 2007 | 16:59
Opinió · General

El Cercle Tecnològic


El Cercle Tecnològic essent part de la societat treballa en oferir espais de comunicació i diàleg entre tots els actors que determinen el desenvolupament del nostre país, per això hem portat a fer conferències als polítics més importants, recollint les mateixes en un llibre. 
Hem portat als màxims representants d’empreses tecnològiques, com Rosa Ma. Garcia (MSoft), Amparo Moraleda (IBM) o José Manuel Lara (Planeta) i seguirem en aquest camí.

Però sobretot ens preocupem del que ens expliquen els nostres associats i la gent del sector, i és com crear més riquesa, com fer que les petites i mitjanes empreses tinguin més facilitats per crear llocs de treball, com innovar, com incrementar els intercanvis comercials amb tot el món. Per això ens hem adherit a la plataforma a favor d’un Aeroport modern, competitiu i internacional.

També és feina de la societat civil reclamar a les nostres institucions que vetllin pel futur més immediat. Ens calen infraestructures físiques i virtuals, cable, connexions a xarxes d’alta velocitat, però també port, aeroport, autopistes, energia i el necessari per facilitar l’intercanvi econòmic, així com de coneixements, continguts i persones. D’això en dependrà el nostre benestar!!

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de
Opinió · Política catalana
Dos judicis... o un?
Opinió ·
Viatge a la pròpia responsabilitat
Opinió · Política
La llengua un objectiu prioritari
Opinió · Societat civil
Mobilitzacions virtuals
Opinió · Política
TV3PV: qui pagarà la multa?
Opinió · Política
Política exterior
Opinió · Política
La fermesa de Felip Puig
Indica publicitat