Dijous, 10 de novembre del 2011 | 20:02
 ∑
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El que el PP i els canals privats amaguen sobre el 'dispendi' de TV3
Joan Serra
Desmuntem les 'raons' que utilitzen 'populars', cadenes privades espanyoles i grup God√≥ per voler desmantellar la televisi√≥ p√ļblica catalana i en catal√†.
Opinió · Política
Es repetirà! De manera ineluctable
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
En física les mateixes causes produeixen els mateixos efectes; en política els mateixos plantejaments porten als mateixos resultats. El President Jordi Pujol exhortava a que, després de les eleccions del 20 de novembre, i pel que fa al pacte fiscal, no es repetís la divisió i la feblesa dels partits polítics catalans en la defensa dels interessos econòmics de Catalunya.
Opinió · Llengua
Parlem de llengua
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Que la llengua catalana no es troba en el seu millor moment és una obvietat que no cal explicar.
 ∑
Notícia · Comunicació
Terribas diu que no vol viure en un país en el que 'Sálvame' "sigui líder" i que lluitarà "perquè això no passi"
La directora de TVC avisa que si el model de televisió catalana "s'esquerda" l'impacte espanyol sobre l'espai comunicatiu català serà "imparable".
 ∑ L‚Äô11 de maig d'aquell any, clergues vestits amb sotana es dirigiren cap a la Prefectura Superior de la Policia ‚Äďa la Via Laietana de Barcelona- en protesta per les tortures que havia rebut el dirigent estudiantil i membre del PSUC, Joaquim Boix Lluch, el qual havia estat detingut juntament amb altres l√≠ders estudiantils.
L‚Äô11 de maig d'aquell any, clergues vestits amb sotana es dirigiren cap a la Prefectura Superior de la Policia ‚Äďa la Via Laietana de Barcelona- en protesta per les tortures que havia rebut el dirigent estudiantil i membre del PSUC, Joaquim Boix Lluch, el qual havia estat detingut juntament amb altres l√≠ders estudiantils.
Crònica · Afers religiosos
Itinerari eclesial de la democràcia catalana clandestina
La recent commemoració dels 40 anys de l'Assemblea de Catalunya [Crònica / Vídeo] posa de relleu que també sectors de l'Església han jugat un paper important contra la dictadura franquista.

 ∑
Notícia · Política
Jorge Fern√°ndez aposta per reduir la despesa de TV3 i Duran l'insta a tancar Telemadrid
El candidat del PP de Catalunya considera un "luxe" que TVC tingui cinc canals, tot i que aquest fet no ha comportat un augment de la despesa.
 ∑
Notícia · Euskal Herria
Gara publicarà aquest divendres la primera entrevista a ETA després de dir que deixa les armes
"El desarmament és a l'agenda i ETA està disposada a adoptar compromisos". Aquest és el titular que ha filtrat el diari basc de l'entrevista que publicarà demà.
 ∑
Notícia · Societat civil
"Pels nostres drets. Prou retallades": Palma surt al carrer aquest 12-N
M√©s de 36 entitats de les Illes han convocat, per aquest dissabte 12 de novembre, una manifestaci√≥ contra les retallades davant els atacs de les institucions p√ļbliques.

 ∑
Recull de premsa · Política
Card√ļs: "√Čs urgent combatre el fals argument que la lluita per la independ√®ncia 'crear√† frustraci√≥'
Salvador Card√ļs creu que no ens haur√≠em de deixar atrapar en la vella dicotomia que parla de separadors i separatistes perqu√® "√©s especialment perniciosa en la comprensi√≥ de l'independentisme pol√≠tic per tres raons".
 ∑
Notícia · Política
Gordillo: "Dret a decidir? Dret a no decidir per interès partidista, tacticisme o covardia"
El periodista lamenta que a "Catalunya no tenim llei electoral pròpia, i malgrat tres dècades de majories parlamentàries sobiranistes seguim depenent de l'espanyola".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠