Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 12 de de novembre del 2014 | 18:58
Recull de premsa

Llansana: "Ara cal compartir un full de ruta i un calendari; les segones voltes s'acostumen a dur a terme prop de les primeres"

"Posem data, pactem el programa electoral i, després, que persones i partits es posin al servei d'aquest objectiu comú des d'on siguin més útils."

La filòloga i periodista Marina Llansana ha alertat a un article que després del 9N "ha de venir la segona volta: la votació vinculant, la definitiva, la que ens permetrà que les urnes deixin un mandat democràtic per assolir l'estat propi".

"De les hores posteriors al 9-N --ha continuat a un article-- podem dir que els partits sobiranistes, les entitats de la societat civil i els electors en compartim el veredicte: una part molt important de la societat catalana vol votar per aconseguir la independència. Ara cal que compartim un full de ruta i un calendari, i els fets demostren que les segones voltes s'acostumen a dur a terme prop de les primeres voltes".

Llansana ha dit que s'intueix "en quin format votarem: unes eleccions anticipades que partits i ciutadans convertirem en plebiscitàries" i ha indicat que abans d'entrar a debatre quina combinació de sigles trobarem "hauríem de saber com s'interpretarà i com s'aplicarà el veredicte de les urnes": "Si hi haurà DUI, negociació amb l'Estat i per acordar què. Com arribarem a l'estat propi si així ho demanen les urnes".

"Posem data, pactem el programa electoral i, després, que persones i partits es posin al servei d'aquest objectiu comú des d'on siguin més útils. Servir el país consisteix, precisament, en això" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat