Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 23 de de desembre del 2014 | 18:19
Recull de premsa

Llansana: "Som molts més dels que ells volen i diuen"

"Quan tinguem data per votar ens tornarem a mobilitzar per convèncer els indecisos, i per guanyar. I per desmentir amb fets, una vegada més, els teòrics del suflé".

La periodista i filòloga, Marina Llansana, ha dit a un article que els "teòrics del suflé" es van posar en marxa el novembre del 2012 quan, "després d'una multitudinària manifestació de la Diada, Artur Mas no va aconseguir a les eleccions la majoria absoluta esperada".

""El sobiranisme ja s'ha desinflat", van dir, satisfets, obviant que els escons independentistes sumaven més per la crescuda d'ERC i la CUP" ha recordat Llansana. A l'article La teoria del suflé la filòloga hi ha assegurat que el 2013 aquests teòrics "es van tornar a posar en marxa" i a les crides que feia l'ANC per omplir la Via Catalana a les terres de l'Ebre "hi veien l'exemple claríssim que l'independentisme anava a la baixa". "Completada la cadena humana, no van tenir més remei que posar un equip a comptar un per un els participants que sortien a la gigafoto perquè calia demostrar la pretesa desinflada, i tampoc el recompte no va avalar la seva tesi" ha dit.

Llansana ha recordat més episodis: "A l'estiu van exhibir com a argument el ritme baix d'inscripcions a la ve baixa de la Diada. Com que la V va acabar sent un èxit van haver d'esperar fins al 9-N per rebaixar els percentatges de participació. Ara, el CEO els regala un nou argument. Però tots i cada un d'aquests arguments sempre han estat desmentits per la gent."

Finalment Llansana ha dit que "som molts més dels que ells volen i diuen" i ha conclòs que "el canvi de tendència del CEO podria ser a causa del canvi del perfil dels enquestats: més avis i menys joves, més castellanoparlants, etc". "O no, o podria ser cert --ha sentenciat-- que encara hi ha molts ciutadans que dubten i això no seria més que un estímul. Quan tinguem data per votar ens tornarem a mobilitzar per convèncer els indecisos, i per guanyar. I per desmentir amb fets, una vegada més, els teòrics del suflé".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat