Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de de maig del 2011 | 18:20
Recull de premsa · Política

I. Pallarès: "No podem deixar de reclamar el que ens està fent patir l'Estat espanyol"

La secretària general de la Intersindical-CSC ha reivindicat el concert econòmic a una entrevista a l'AVUI: "Estem en contra de les retallades, no les entenem, però creiem que no podem deixar de reclamar el que ens està fent patir l'Estat espanyol."

Isabel Pallarès

La representant de la Intersindical-CSC ha explicat per què no es volen manifestar de manera conjunta amb CCOO i la UGT el proper 14 de maig: "Exigíem que entre les reivindicacions hi hagués el concert econòmic, que es facin públiques les balances fiscals i tornem a reclamar que s'acabi l'espoli, i no entenem per què no s'aprofita també per reclamar-ho".

D'entre els perjudicis que se'n deriven de la unió de Catalunya a l'Estat espanyol, l'entrevistada ha destacat que la Intersindical-CSC també ha denunciat "la reforma laboral, la reforma de les pensions i la que estan a punt de tancar, la negociació col·lectiva".

Isabel Pallarès també ha criticat les mesuers a través de les quals el govern català està gestionant l'actual context polític i l'espoli que Catalunya pateix: "El govern té la línia que té i parlar de no-retallades [sense espoli] seria utòpic, però tindríem menys dèficit. També entenem que hi ha altres maneres de fer front al dèficit públic." A l'entrevista, Pallarès ha anunciat que la Intersindicat ha organitzat una manifestació el dia 14 per reclamar el concert econòmic "a les 6 de la tarda a Letamendi, davant de la seu d'Hisenda".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat