Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 28 de d'octubre del 2014 | 19:48
Editorial

9N: tots ferms i mobilitzats

La nova versió del 9N del President Mas va crear dubtes i va posar sota qüestió la unitat del sobiranisme. Tot plegat era lògic, tenint en compte quina és la dinàmica partidista de la política institucional.

Però avui tots els partits han de fer un esforç d'unitat, i més encara quan veiem la reacció visceral de l'Estat. Què s'han cregut aquesta gent, que som els seus vessalls? No entenen Catalunya o no la volen entendre.

I això ha de tenir un reflex: hem de deixar de banda diferències i criteris pel 10N, i ara hem de sumar i tornar a ensenyar el múscul del sobiranisme català. Aquest 9N, tots mobilitzats i ferms, i que ningú no s'atreveixi a prohibir-lo. I si ho fa, que la seva acció es converteixi en un búmerang en contra l'Estat davant l'opinió pública i els mitjans de comunicació internacionals. 

El 10N posem en marxa el cronòmetre cap a les eleccions nacionals i construim, sense perdre el temps, les estructures d'Estat que ens permetin seriosament proclamar la nostra independència nacional quan tinguem el mandat democràtic del poble de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat