Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de de maig del 2011 | 16:41
La fotografia · Societat civil

Nova concentració multitudinària a favor de TV3

Coincidint amb els tres mesos des del tancament de TV3 al País Valencià, la plaça Manises de València ha acollit centenars de persones en contra la decisió política del govern Camps.

El passat 17 de maig es van complir tres mesos des que l'actual executiu de la Generalitat valenciana decidís vetar l'activitat d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) en la seva tasca d'emissió de TV3 a les terres valencianes. A través d'una esperpèntica acció jurídica -inèdita a tot Europa- Camps i el seu govern han aconseguit el cessament d'emissions de la televisió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), un moviment que ha despertat les queixes dels ciutadans des d'un bon principi.

Aquesta setmana, coincidint amb la data assenyalada, centenars de persones han tornat a protestar pel tancament de TV3. La plaça Manises de València ha estat el nou escenari de la concentració, que ha comptat amb la presència de diversos representants d'entitats cíviques i partits polítics del País Valencià. La manifestació ha estat organitzada per l'ACPV i s'ha dut a terme amb l'objectiu de reclamar al president de la Generalitat, Francisco Camps, i al Consell, que rectifiquin "la seva actitud autoritària i antivalenciana" i que escoltin la societat valenciana "que des de la diversitat ideològica, coincideix unànimement en repetir en veu cada dia més alta que vol TV3 i que no accepta censures".

L'ACPV continua la seva tasca de recaptació de fons per fer front als 800.000 euros de multa imposada pel govern. Per tal d'evitar un futur procés d'embargament de béns de l'entitat, l'ACPV ha explicat quins procediments es poden seguir per ajudar econòmicament. Existeixen dues vies per a fer donacions: agafar bons d'ajut (hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, i podeu agafar-ne tants com vulgueu) a qualsevol Casal d'ACPV o a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, OCCC (C/Sant Ferran, 12) de València, per a repartir-los i vendre'ls entre els vostres familiars i amistats. La segona opció és fer una donació mitjançant un ingrés als comptes: 2100 0700 12 0200294927 o 2077 0001 27 310358128.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
La fotografia · País Valencià
Milers de persones celebren el canvi al País Valencià
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
"TV3 és un instrument poderós i té molta influència en la societat catalana: és una autèntica estructura d'estat"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Joan B. Culla para els peus a un telepredicador
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Jaume Peral, nou director de TV3
Indica publicitat