Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 2 de d'abril del 2009 | 16:16
Notícia · Comunicació

TV3 empata amb Telecinco tot i no emetre partits del Barça

Barcelona · Les dades d'audiència del mes de març, atorgades per TNS, han retornat a TV3 el lideratge -compartit amb Telecinco- que havia perdut el febrer.  Amb un 15% de quota de pantalla, l'emissora pública catalana s'estabilitza a la part alta de les audiències a pesar que encara no pot emetre cap partit del FC Barcelona, arran del conflicte amb Audiovisual Sport.


I és que, de fet, aquesta -la de l'emissió dels partits del Barça- era una de les excuses utilitzades des de certs sectors per restar importància al lideratge que TV3 va assolir el passat gener, després d'haver tocat fons -pel que fa audiències- mesos enrere. La realitat, constatada amb les dades d'aquest mes, és que aquell lideratge era la conseqüència d'una sèrie de canvis que van iniciar-se amb la incorporació de Mònica Terribas al capdavant de la televisió pública. Des d'aleshores, la cadena ha anat augmentant l'audiència, mantenint el seu esperit, fins arribar a la situació actual.

Així, després que el mes de febrer la cadena de Paolo Vasile -en hores baixes a l'estat- retornés al liderat al mateix temps que TV3 es veia involucrada en un deute de 29 milions d'euros d'Audiovisual Sport al FC Barcelona que li impedia -i impedeix- emetre els partits en obert del Barça, la cadena pública ha guanyat tres dècimes el març que l'han fet empatar en la primera posició amb Telecinco, que n'ha perdut una. Per la seva banda, TVE ha obtingut un 13'3 de share (ha perdut cinc dècimes) i la tercera posició, seguida per Antena 3 (13'2% i 3 dècimes menys), Cuatro i La Sexta.

s de destacar, doncs, que TV3 hagi estat l'única cadena que ha augmentat de quota aquest mes. Perquè, més enllà de la posició que ocupa, mostra que la televisió pública ha aixecat el vol novament, de manera consolidada i no només per factors puntuals (la manca de partits del Barça n'és un exemple), sinó per l'oferta general. En tot cas, el bon rumb de l'emissora no pot fer retardar més la solució a un conflicte -TV3/Barça- que no beneficia a cap de les dues entitats.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
"TV3 és un instrument poderós i té molta influència en la societat catalana: és una autèntica estructura d'estat"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Joan B. Culla para els peus a un telepredicador
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Jaume Peral, nou director de TV3
Notícia · Comunicació
Polònia ja porta deu anys en antena
Indica publicitat