Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de juny del 2010 | 14:42
Notícia · Cultura

El PopArb 2010 s'acomiada amb el bo i millor de la música del país

Foto: Eudald Rota · El més publicitat, el més exitós, el més concorregut i el més lloat. El festival de música pop i independent de referència de Catalunya, el PopArb, s'ha consolidat en aquesta seva sisena edició i ha estat aclamat bastament per la premsa i el públic. Aquest cap de setmana el festival de música d'Arbúcies s'ha acomiadat del públic català fins l'any vinent amb el bo i millor de la música de casa: Mishima, Els Amics de les Arts, Extraperlo, Maria Rodés, Delafé y Las Flores Azules, Anímic, Roger Mas, Sanjosex, Standstill i un llarg etcètera de formacions musicals que han completat el cartell d'enguany.

Les dues jornades d'intensa i maratoniana actuació -aquests passats 25 i 26 de juny- han deixat un gran regust de boca a les 4.000 persones asistents que han omplert de gom a gom durant dos dies un festival que mai encara no havia aconseguit reunir tants seguidors en una mateixa edició. El motiu, sense dubte, ha resultat ser una mescla equilibrada, gairebé perfecta, entre l'elecció dels grups emergents més consolidats de l'escena independent catalana i el paratge escènic ideal per a una jornada musical única. Els Mishima, grans triomfadors del PopArb d'enguany i, de fet, un dels grups catalans més fidels a aquest festival (van actuar a la seva estrena, l'any 2005, i també el passat 2008) van centrar totes les mirades.

En un dels seus millors anys, el grup liderat per David Carabén va saber posar sobre la taula el bo i millor de la seva discografia, amb especial èmfasi a "Ordre i Aventura", el darrer disc d'aquesta formació que els està catapultant fins a unes quotes de popularitat que mai abans havien assumit. Una altra de les actuacions més esperades, Els Amics de les Arts, va acomplir les altes espectatives del públic gràcies al seu darrer treball "Bed & Breakfast", i els Anímic, formació de folk, van estrenar la seva col·laboració musical amb el nordamericà, Will Johnson.

Tal com confirma el responsable de premsa d'aquest PopArb 2010, Marc Lloret, els resultats d'aquesta darrera edició del festival d'Arbúsices han estat "tremendament positius" degut a la "gran complicitat emocional que hi ha hagut entre el públic i el festival", una cita que ja ha passat a la història de la música nacional per haver convertit Arbúcies, de manera definitiva, com la gran capital catalana de la música independent.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat