Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de de juliol del 2013 | 16:41
Notícia

Fainé esbronca Sandro Rosell per la samarreta de la senyera

Segons el Directe.cat, Isidre Fainé, el tot poderós home de La Caixa, ha cridat l'atenció al president del Barça, Sandro Rosell, per haver gosat equipar la samarreta blaugrana amb la senyera. Segons la publicació, Fainé ha amenaçat amb retirar part del patrocini publicitari al Barça.

Barcelona · El darrer model de samarreta del Barça, amb la senyera, ha posar nerviós un dels prohoms més poderós en contra del dret a decidir dels catalans: Isidre Fainé.

Segons el Directe.cat, president de La Caixa ha amenaçat amb retirar part del patrocini publicitari si no es rectifica el model de samarreta, que conté la senyera.

Fainé li ha retret a Sandro Rosell si s'ha begut l'enteniment en uns moments com els actuals que el dret a decidir i el sobiranisme estant molt forts i en els quals l'equipació de la senyera al club blaugrana suposa un cop d'efecte a nivell internacional a favor de la independència de Catalunya --als seus ulls inadmissible.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat