Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 16 de d'abril del 2010 | 15:47
Notícia · Societat civil

Sabadell buscar sumar voluntaris per la consulta per ser "referent" de les grans ciutats

Barcelona · El proper 18 d'abril, la Plataforma per l'autodeterminació  de Sabadell ha convocat la primera Jornada del voluntariat de cara a sumar adhesions per tal de garantir l'èxit de la consulta. El complicat repte d'aconseguir una bona participació a una ciutat com Sabadell, que té més de 200.000 habitants, ha portat a l'organització a cercar una assistència "massiva" de voluntaris per tal d'esdevenir "un referent per a la resta de grans ciutats de Catalunya".

La Plataforma, que recentment va anunciar la seva intenció de posposar la consulta el 30 de maig per tal de guanyar temps, voluntats i esforços, ha presentat també l'espot que s'emetrà als cinemes i televisions locals per animar a la participació. L'anunci compta amb la col·laboració de diversos habitants de la capital vallesana, alguns d'ells coneguts, com el futbolista Oleguer Presas o el periodista Miquel Calçada.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat