Wednesday, 20 de July del 2011 | 19:57
 ·
Crònica · Política
Duran Lleida, Rubalcaba i el peix al cove
Aquest matí, a Madrid, cercles del PP i del PSOE parlaven del 16 de novembre com a possible data per a les properes eleccions estatals. Ja fa dies que CiU n'estava al cas, i amb rapidesa ha reunit amb conclave tota la federació per donar el tret de sortida a l'estratègia de Josep Antoni Duran Lleida.
 ·
Crònica · Política catalana
Les possibilitats de la CUP al Parlament
Roger Buch
Politòleg
La CUP es tornarà a plantejar la possibilitat de presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya. En el moment que es prengui la decisió es tindran molt en compte les possibilitats reals d'assolir representació.
 ·
Crònica · Política
Camps dimiteix acorralat per la corrupció i tirant de victimisme
Es presenta com a víctima d'una "campanya", diu que se sacrifica per no perjudicar a Mariano Rajoy, i afirma que els que l'han atacat "perden per sempre".
 ·
Crònica · Internacional
Murdoch i els seus titelles PPP (Premsa, Polítics, Policia)
Toni Reig
Periodista
Un dels poders fàctics mundials amb capacitat per desfigurar i condicionar la democràcia, els mitjans de comunicació, està tocat en la figura de Rupert Murdoch. Aquest australià és l'home més poderós de tot el món en el sector dels mitjans de comunicació.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Del periodista ahir finat
Ivan Mambrillas
El president del país en va dir, del finat, que "la seua trajectòria inclou totes les complexitats i contradiccions del segle XX". La d'un Víctor Torres ─republicà, democratista i nacionalista el 1939, a l'exili i el 2011─ deu encloure, en canvi, la simplicitat dels monolitismes ideològics de la centúria.

 ·
Notícia
Mor Carles Sentís, 'l'espia de Franco'
La societat i la política catalanes reconeixen la tasca del destacat periodista català, tot i la seva col·laboració amb el règim franquista, que el va dur a publicar l'article ¿Fines Cataloniae? El fin de una película de gangsters, simplemente on acusa la Generalitat de Companys de grup mafiós.
 · Des de l'opció que repeteixi Joan Ridao, fins a optar per una cara totalment nova com la de l'escriptor Alfred Bosch, passant per Oriol Amorós, Junqueras està temptejant el terreny per escollir el candidat d'ERC a les estatals.
Des de l'opció que repeteixi Joan Ridao, fins a optar per una cara totalment nova com la de l'escriptor Alfred Bosch, passant per Oriol Amorós, Junqueras està temptejant el terreny per escollir el candidat d'ERC a les estatals.
Notícia · Política
La primera disjuntiva de Junqueras: qui encapçalarà les llistes a Madrid?
Tot i que encara no ha estat escollit, el virtual president d'ERC contempla diferents noms per encapçalar les llistes a les eleccions estatals. Alfred Bosch, Oriol Amorós o repetir amb Joan Ridao són algunes de les possibilitats.
 ·
Notícia · Política catalana
El Pla estratègic de Mascarell per a la cultura
Amb un pressupost "enormement baix" i una Llei del Cinema passada per la trituradora, Ferran Mascarell ha presentat aquesta setmana el Pla Estratègic de la Cultura 2011-2021, un programa cultural que ha d'"enfortir el país".
 · El PP s'ha abstingut en els comptes del Govern mentre que els diputats d'ICV han mostrat cartells de protesta contra les retallades dels comptes.
El PP s'ha abstingut en els comptes del Govern mentre que els diputats d'ICV han mostrat cartells de protesta contra les retallades dels comptes.
Notícia · Política
L'abstenció del Partit Popular permet al Govern aprovar els pressupostos
La resta de l'oposició, excepte Laporta, ha votat en contra d'uns comptes que suposen una disminució d'un 10% de la despesa pública respecte els anteriors.
 ·
Recull de premsa · Política
X. Solano: "Dotar les delegacions de més personal i recursos és una inversió necessària"
"Durant una trobada amb un fons d'inversió britànic, els seus directius em confessaven que mai havien considerat invertir a Catalunya abans de parlar amb la delegació. Aquest fons, però, ja feia temps que invertia a Madrid".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí