Wednesday, 22 de June del 2011 | 20:00
 ∑
Crònica · Política catalana
30 anys de la Crida! Entre la nostàlgia i la feina feta
Roger Buch
Politòleg
Els joves independentistes veuen perplexos com els seus correligionaris d'entre 35 i 50 anys bavegen aquests dies amb el 30è aniversari de la Crida a la Solidaritat. Va ser un referent de primer nivell i la seva petjada sempre ha estat recordada. La Crida va escriure una pàgina d'or, amb mèrits propis, en la memòria històrica de l'independentisme català.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
Qui no plora la mort de Víctor?
Ivan Mambrillas
Víctor Torres i Perenya se sentia orgullós d'haver fet la guerra i a nosaltres ens agradaria que l'hagués guanyat. El germà petit de Màrius ha mort i s'ha escrit que el plor i l'encomi han estat unànimes, però no és pas veritat:
 ∑
Crònica · País Valencià
Molta cara nova... I una de tacada
La neteja del Consell que ha dut a terme Francisco Camps deixa en evidència la seua decisió de continuar-hi al capdavant. Ara que els noms de l'executiu semblen polits, és ell la gran taca. Potser abans que no arriben les eleccions espanyoles, però, ell també formarà part del passat.
 ∑ La poblaci√≥ catalana i grega est√† expressant cada vegada amb m√©s for√ßa el seu malestar social.
La població catalana i grega està expressant cada vegada amb més força el seu malestar social.
Crònica · Internacional
Indignats i emprenyats
Toni Reig
Periodista
Grècia és a la corda fluixa i la Unió Europea li posa una xarxa de seguretat, per evitar la seva caiguda, amb condicions d'obligatori compliment. Qui paga els plats trencats és la població treballadora i les classes mitjanes.
 ∑
Notícia · Política
L'alcalde de la Vall d'en Bas (CiU) obliga a una regidora de SI a repetir la presa de possessió
Miquel Calm va portar a la Junta Electoral el jurament de la regidora Laura Pujol, que prometia respectar, "per imperatiu legal", la constitució espanyola i l'Estatut, "amb l'objectiu de derogar-los per la Constitució de l'Estat independent de la Nació catalana".
 ∑
Notícia · Política
Carretero: "Hem perdut una batalla, no la guerra"
Cinc-cents reagrupats participen en la quarta assemblea de Reagrupament, que va comptar també amb l'assistència de  l'alcalde de Vic Josep-Maria Vila d'Abadal, d'UDC.
 ∑
Notícia · Comunicació
Els abusos als Centres d'Internament d'Immigrants, el tema més silenciat pels mitjans catalans
√Čs un dels 12 reportatges que aborda el primer Anuari M√®dia.cat, impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundaci√≥ Escacc.
 ∑
La fotografia · Seguretat
Artur Mas: "Sou defensors de drets i llibertats"
Aquest dimecres, a l'Institut de la seguretat p√ļblica de Catalunya, 746 mossos d'esquadra i 461 policies locals, que formen part de la Policia de Catalunya, han rebut la seva titulaci√≥.
 ∑
Recull de premsa · Política
Balcells: "La independència és un objectiu, però no pot ser una ideologia en si mateixa"
L'exvicesercretari general d'ERC destaca que cal "afinar en l'anàlisi i la diagnosi" per refundar la formació, i aposta per conformar un partit de govern, "amb vocació de majories", i d'esquerra.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠