Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de d'abril del 2011 | 16:32
Recull de premsa · Comunicació

Mònica Terribas: "A TV3 hi ha d'haver publicitat"

La directora de TV3, Mònica Terribas, defensa que a TV3 i a Catalunya Ràdio hi hagi publicitat. Afirma, en una entrevista a l'Avui, que "afortunadament, a Catalunya tots els partits polítics hi estan d'acord. Jo crec que el temps ens dirà que s'ha comès un error a TVE".

Monica Terribas

Creu que el temps dirà que la llei de l'audiovisual espanyola "ha estat un des errors polítics del govern Zapatero", ja que "ara Tele5 i Antena 3 estan fent molt més ingressos que abans i, en canvi, no se'ls exigeix ni més qualitat ni més compromisos amb els ciutadans. I això no hauria de ser així". Creu que "amb TVE sense publicitat, a Espanya hi ha una situació de monopoli per part de Tele 5". D'altra banda, afirma que fa temps que Catalunya Ràdio està ajustant la publicitat i creu que "el model mixt, que permeti un mínim de publicitat, és el millor".

Terribas creu que quan s'ajunta la davallada comercial amb la retallada de les despesa pública "et veus obligat a repensar la manera de treballar", per això creu que "hem d'aprofitar per fer un canvi de model per mantenir la qualitat del servei". Pel que fa a la retallades, Terribas assegura que "ja fa temps que no substituïm les baixes de gent que plega o que es jubila" i que "hem d'anar cap a un model únic d'empresa i fer algun sacrifici". En aquest sentit, creu que "a la casa la gent està preparada er assumir-ne alguns, com els han assumit els metges o els mestres. Hi ha prou maduresa".

Terribas defensa que Catalunya Ràdio deixi l'edifici de la Diagonal per anar-se'n a Sant Joan Despí. Assegura que "calen decisions ràpides. Per això ens plantegem tancar l'edifici de la Corporació, al carrer Ganduxer, i analitzar si allà on hi ha corresponsalies Catalunya Ràdio i TV3 poden treballar juntes. En el cas de Barcelona, els avantatges de treballar junts són molt més positius que no pas tenir la seu a la Diagonal. I més barat. Hem de fer un pas cap a la integració de dos mitjans que comparteixen línia editorial i objectius globals".

Terribas creu que "TD8 fa molts anys que explota la llicència" i que ja "hauria d'haver estat capaç de ser una alternativa a TV3. I ara és molt difícil". Finalment, veu difícil que es pugui arribar a un acord amb el Govern de Francisco Camps per veure TV3 al País Valencià. Assegura que "desgraciadament, abans de les eleccions és impossible" i subratlla que "quan les posicions s'enroquen, és molt difícil desfer-les. I és evident que Francisco Camps és ara davant unes eleccions i que té un electorat que ja li va bé si no es veu TV3 al País Valencià. Veurem si després del 22 de maig les coses es veuen amb una altra perspectiva", apunta la directora de TV3.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
Opinió · Política
Que llueva que llueva la virgen de la cueva !
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
Opinió · Política
El TC; àlies el "Catalunya exprés"
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
Crònica · Política
Visita d'Arnaldo Otegi, símbol d'una lluita i d'un país, a Catalunya
Recull de premsa · Societat civil
No veiem les coses com són, sinó com som
Indica publicitat