Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 15 de de juny del 2015 | 19:06
Recull de premsa

Torra: "És el moment d'encapçalar la revolució democràtica més important a Europa"

"Un dels fets més transcendents per l'èxit del moviment independentista és haver sabut posar l'accent en el concepte que ha mogut les grans transformacions de la humanitat: la lluita per la llibertat."

El director del Born Centre Cultural, Quim Torra, ha dit a un article que a Catalunya hi ha un sobiranisme amb "una base sòlida de vots, dades, camí recorregut i talent". "I ara què? Ara ens cal córrer de pressa a situar la independència, altre cop, en el carril central de la política catalana" ha dit.

A l'article A 100 dies Torra ha alertat que d'aquí al 27-S "cada català, conscient del compromís històric que suposen aquestes eleccions, ha de convertir-se en una autèntica estructura d'estat mòbil que infatigablement sumi nous votants pel sí".

"És el moment dels arguments --ha continuat--, d'encapçalar la revolució democràtica més important a Europa en aquests moments, basada en tres eixos fonamentals: justícia social, democràcia radical i trencament amb l'establishment. Un dels fets més transcendents per l'èxit del moviment independentista és haver sabut posar l'accent en el concepte que ha mogut les grans transformacions de la humanitat: la lluita per la llibertat".

"Aquesta ambició total, aquest objectiu nítid, precisament, és el que ha provocat el terrabastall polític que viu Catalunya, on tots els ciutadans, de manera pacífica i democràtica, seran cridats a definir-se sobre aquesta qüestió. És l'hora doncs del determini, de la claredat i de la tranquil·litat de saber que un poble al darrere està esperant. L'hora de la tensió i l'exigència. D'esperança, de cohesió i suma. Cadascú a lloc. Falten 100 dies" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat