Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 16 de de gener del 2015 | 18:08
Recull de premsa

Xirgo: "Nervis, ministre. Això és el que tenen. Nervis"

"Si a Catalunya vivim un vodevil, prepari's, senyor ministre, pel que passarà en els propers mesos si CiU i ERC tiren endavant de veritat els acords de dijous."

El periodista Xevi Xirgo ha dit a un article que si a Catalunya "vivim un vodevil", a Espanya s'hauran de preparar "pel que passarà en els propers mesos si CiU i ERC tiren endavant de veritat els acords de dijous".

"Preparin-se --ha dit Xirgo referint-se al ministre Fernández Díaz-- perquè la seva reacció i la del seu govern a les mesures que vénen, quan aquí les estructures d'estat comencin a agafar forma, quan es desobeeixin algunes lleis o quan se'n preparin de pròpies; preparin-se, deia, perquè em sembla que el vodevil ens l'organitzaran vostès".

A l'article Un vodevil? Segur? Xirgo s'ha preguntat sobre les declaracions "suposadament serioses" de Fernández Díaz sobre l'acord entre CiU i ERC: "Això de dir que "a tothom qui pacta amb ERC les coses li van malament", aquest és el seu principal argument?"

"Vol dir que el que els passa és que estan massa entretinguts amb el seu, de vodevil? --ha continuat-- Tot el capítol aquest dels informes de la Guàrdia Civil amb la fortuna d'Artur Mas o la de Xavier Trias, això sí que ha semblat un vodevil. O el que va fer el seu govern amb el 9-N, menystenint-lo primer i querellant-s'hi després, això no va ser de vodevil?"

"Nervis, ministre. Això és el que tenen. Nervis" ha conclòs Xirgo.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat