Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 9 de de desembre del 2014 | 21:49
Notícia

El 'think tank' del catalanisme més europeïsta

Una bona representació de tot el ventall polític que conforma el catalanisme d'avui dia ha publicat el document teòric Projecte del catalanisme polític en l'horitzó de l'Europa del 2020 per repensar el futur del catalanisme en l'horitzó 2020.

FOTO: Diari ARA.

Barcelona · Les taules rodones, ponències i debats del Cicle Horitzó 2020 que han reunit una bona representació del ventall polític del catalanisme actual durant tot el 2013 (18 ponències de polítics i acadèmics) han culminat aquesta setmana amb la publicació d'un document teòric i informatiu: Projecte del catalanisme polític en l'horitzó de l'Europa del 2020.

El projecte, sorgit d'un dels 'think tanks' del catalanisme actual amb més voluntat de comunió i transversalitat, té com a objectiu promoure el debat i la reflexió sobre la renovació i la redefinició del catalanisme polític, en el marc del context actual i l'horitzó de l'Europa del 2020.

Com a punts de partida, el Cicle Horitzó 2020 destaca el punt d'inflexió del darrer Estatut, que marca la fi del catalanisme i l'inici de la Catalunya sobirana i l'encaix del nou país dins l'Europa del 2020. Antoni Castells, Joaquim Colomines i Joan Ridao són alguns dels impulsors d'aquest projecte, que està recolzar per personalitats com Ferran Requejo, Toni Comín, Mònica Terribas, Joan Manuel Tresserras, Vicenç Villatoro, Carles Boix, Josep Lluís Carod-Rovira i Miquel Iceta.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat