Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 26 de d'abril del 2012 | 17:53
Notícia · Euskal Herria

Afiliats del PNB recullen firmes proposant Ibarretxe com a candidat a Lehendakari

Els afiliats han començat a reunir signatures proposant Juan José Ibarretxe com a candidat a Lehendakari després que divendres passat l'Assemblea nacional obrís el procés electoral per a la seva elecció.

Reproduïm d'Izaronews · Els afiliats tenen fins al 10 de maig per presentar les seves propostes, d'entre les quals han presentat Juan José Ibarretxe.

El sistema d'enviament i recepció de propostes inclou diverses modalitats, entre elles l'enviament d'un correu electrònic dirigit a la Secretaria de l'EBB en què s'indica el candidat proposat i l'organització municipal a la qual pertany el proponent, a més del nom i cognoms de l'afiliat.

Les propostes realitzades per l'afiliació no tindran caràcter vinculant i, de fet, és l'Euskadi Buru Batzar qui té l'última paraula per proposar els candidats. El procés electoral acabarà a finals de juny.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat