Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 15 de d'octubre del 2013 | 19:02
Notícia

'Let catalans vote!': la consulta sobiranista, al mapa internacional

La Fàbrica ha fet una crida al món. Amb l'objectiu d'exportar les reivindicacions majoritàries de la societat i política catalanes i de recollir-ne suports, La Fàbrica ha impulsat la creació de la campanya Let Catalans vote.

Barcelona · La Fàbrica s'ha proposat explicar al món que els catalans tenim dret a votar. Amb aquest propòsit, i buscant suports més enllà de les fronteres, l'entitat ha engegat la campanya Let catalans vote!, concebuda en anglès i enfocada cap a l'estranger.

Let catalans vote! exporta portes enllà l'actual situació político-social catalana i l'horitzó de futur: a Catalunya més del 80% de la població catalana vol celebrar un referèndum sobre la independència de l'Estat espanyol, però Madrid no concedeix aquest dret democràtic. La campanya també posa de manifest que El Quebec i Escòcia poden votar i Catalunya no pot comptar encara amb aquest dret fonamental.

El web de la campanya ofereix al visitant raons polítiques, històriques, culturals i lingüístiques que permeten entendre la raó de ser actual de la Catalunya nació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat