Dilluns, 21 de març del 2011 | 19:43
 ·
Crònica · Comunicació
El PSC s'ha quedat sol
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
L'aparició de Vilaweb en el panorama periodístic català, l'any 1995, va suposar un canvi qualitatiu en el món de la informació diària, no només perquè va ser el  primer diari digital, sinó perquè anava de Catalunya al món sense passar per Espanya, com feien  la majoria de diaris de l'època, i perquè la seva visió nacional s'estenia de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar, cosa que encara era més difícil de trobar quinze anys enrere.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Els bisbes catalans reafirmen el seu compromís nacional
A finals de la setmana passada els bisbes catalans van donar a conèixer la carta pastoral conjunta Al servei del nostre poble, en què reafirmen el seu compromís nacional, en la mateixa línia del que van expressar fa vint-i-cinc anys al document Arrels cristianes de Catalunya.
 ·
Notícia · Política
Toni Soler: "Aquesta Santa Aliança suposa l'ofensiva espanyolista més ambiciosa i intel·ligent dels últims anys"
El periodista afirma que el futur pacte entre CiU i PP compta amb el "suport actiu de les elits econòmiques", que vol un acord que "tregui Espanya de la recessió i que conjuri per sempre més el perill sobiranista"
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Poc a poc i amb bona lletra
Pep Guardiola va avisar. El Shaktar Donetsk era el rival a evitar. El Barça és millor equip, però els ucraïnesos són un rival molt incòmode dins i fora del terreny de joc.
 ·
Crònica · Unió europea
La UE ha de reaccionar
Xavier Ferrer
Economista i politòleg
Les revoltes que estan protagonitzant els ciutadans en els diferents estats del món àrab han sorprès.
 ·
Notícia · Societat civil
Barcelona Decideix es planta i denuncia Hereu davant la justícia
"Se'ns ha esgotat la paciència; no podem callar més davant els abusos i aquesta gestió de baixa qualitat democràtica, que ens impedeix treballar amb llibertat", ha explicat Alfred Bosch
 ·
Notícia · Societat civil
Alta participació a la campanya "Mallorca m'agrada"
La campanya "Mallorca m'agrada" ha arribat aquest cap de setmana a diferents poblacions de Mallorca: Palma, Andratx, Calvià, s'Arracó, Vilafranca i Sant Jordi.
 ·
La fotografia · Política
El passat i el present d'ERC commemora el 80è aniversari de la formació apel·lant a l'esperit unitari dels seus orígens
Barrera, Carbonell, Portabella, Puigcercós i Ridao recorden que fa vuit dècades Francesc Macià i Lluís Companys van deixar de banda les seves diferències per unir-se "amb la màxima lleialtat"
 ·
Recull de premsa · Política
Muriel Casals: "El mandat del poble és que cal fer un pas endavant"
La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, creu que el Govern de la Generalitat "té el deure, el mandat del poble, de fer un pas endavant".
 ·
Recull de premsa · Política
Duran i Lleida: "Des de La Caixa a Ã’mnium, el pacte fiscal ens obliga a tots"
El líder d'UDC i home fort de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, demana, en una entrevista a La Vanguardia, un front comú català per reclamar el pacte fiscal a Madrid:
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí