Tuesday, 21 de June del 2011 | 19:28
 ·
Crònica · Política catalana
Primers atacs a Oriol Junqueras
Esquerra l'ha encertat. Només cal veure els primers atacs mediàtics i les primers crítiques rebudes per l'encara no president d'ERC, sobretot des de files socialistes i tribunes d'opinió del mateix color. Oriol Junqueras ja molesta alguns, sobretot a aquells que no voldrien que ERC sortís de l'òrbita del PSC, on ha perdut tota la seva centralitat i la meitat dels votants.
 ·
Crònica · Economia
La crisi com a excusa per llimar les autonomies
Que l'anomenat estat de les autonomies mai no ha agradat ni a molts sectors del PSOE ni al PP en bloc no és pas cap novetat. Però ni socialistes ni populars han plantejat de forma oberta la possibilitat d'una involució autonòmica, és a dir, recuperar les competències cedides als governs autonòmics perquè tornin a mans de l'Estat.
Opinió · Societat civil
Crítica i elogi dels indignats
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
Les bones intencions del moviment dels indignats van quedar molt desacreditades quan van proposar-se obstaculitzar l'activitat parlamentària i no van impedir les violències exercides invocant la seva filosofia.
Opinió · Seguretat
Delort, la bona opció de Trias
Miquel Sellarès
Periodista
L'elecció de Joan Delort per a la gerència de seguretat de la capital de Catalunya és una bona opció de Trias i CiU. Delort assegura experiència, rigor i seriositat, i a més, coneix amb profunditat les Policies Locals i la seva complexitat.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
MWC: l'hora de la veritat
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Barcelona ha estat la capital de la telefonia mòbil durant els darrers anys. El Congrés Mundial de la Telefonia Mòbil (MWC), que ha celebrat les seves últimes edicions a la capital catalana, ha estat l'aparador que ha permès que el Cap i Casal esdevingués un referent pel que fa a la telefonia mòbil, en particular, i a les noves tecnologies, en general.
 ·
Notícia · Política
Pujol: d'indignats, pressupostos, immigració i dèficit fiscal
L'expresident afirma que comprèn la indignació i el malestar social creixent, admet que no l'entusiasmen els pactes de CiU amb el PP i recorda la llosa del dèficit fiscal: "a veure si d'una punyetera vegada tothom se n'assabenta".
 ·
Notícia · Política
El PP es fa amb un novè regidor a Barcelona en detriment de CiU, que es queda amb 14
Els populars van recórrer 66 vots considerats nuls i necessitaven validar-ne 56 per aconseguir el nou edil. CiU recorrerà al TC la resolució.
 ·
Notícia · Política
La CUP rebutja la presència del príncep d'Espanya a Girona
El regidor i portaveu de la formació, Jordi Navarro, ha anunciat que proposarà al Ple municipal que el consistori gironí deixi de reconèixer el títol de Príncep de Girona que ostenta Felip de Borbó.
 ·
Notícia · Unió europea
Més clar que l'aigua: "Tenim 23 llengües oficials a la UE i són les 23 que els Estats han demanat"
La comissària europea de multilingüisme afirma, davant la nova iniciativa de quatre eurodiputats catalans per oficialitzar el català a la UE, que tot depèn de la voluntat del govern espanyol.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí