Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 27 de de gener del 2015 | 17:54
Recull de premsa

Bassas: "Amb la corrupció no s'hi hauria de jugar. I menys en l'any clau del procés"

"Ja estem acostumats que les comissions d'investigació no facin honor al seu nom, però quan la societat està molt escaldada amb la corrupció no s'hi hauria de jugar. I menys en l'any clau del procés".

El periodista i director de l'espai AraBassas, Antoni Bassas, ha dit que "fins ahir ERC havia votat quatre vegades en contra" de la compareixença del president de la Generalitat a la comissió sobre el frau, l'evasió fiscal i la corrupció. 

"Ahir, a la cinquena, va votar-hi a favor --ha recordat--, precisament el dia en què es va anunciar el pacte amb CiU per aprovar els pressupostos per al 2015. Convenia marcar distàncies?"

Per la seva banda, CiU "reacciona demanant que hi comparegui un conseller republicà del tripartit", segons l'autor de l'article Política catalana fora del sentit comú, i ha sentenciat que la política "té raons que la gent no entén, o les entén massa bé i no les pot pair".

"Ja estem acostumats que les comissions d'investigació no facin honor al seu nom, però quan la societat està molt escaldada amb la corrupció no s'hi hauria de jugar. I menys en l'any clau del procés, en què els votants que s'ho miren demanen algun senyal de sentit comú" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat