Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 13 de de gener del 2015 | 17:38
Recull de premsa

Bassas: "Si això continua així, el problema que tindran ERC i CiU no serà on van els independents sinó on van els votants"

"No són capaços de posar-se d'acord per convertir unes eleccions en el referèndum que l'Estat prohibeix, per escàndol del món democràtic".

El periodista i conductor de l'espai AraBassas, Antoni Bassas, ha dit que a l'independentisme li havia arribat l'hora, a Catalunya, per una "barreja de raons" i per dignitat, "una força molt poderosa": "Catalunya va posar les urnes del seu cantó mentre l'Estat només sabia respondre amb filtracions periodístiques, furgonetes policials i querelles criminals". 

"The New York Times i The economist van defensar un referèndum per la independència" ha recordat el periodista, i ha dit que "Catalunya tenia momentum", motiu pel qual Bassas ha dit que el desacord entre Mas i Junqueras és "un menyspreu a aquesta majoria" favorable a la independència de Catalunya.

"No entenem com és que aquells que han ajudat decisivament a formar la majoria favorable al procés, ara no trobin la manera i s'arronsin per raons que quan s'expliquen són d'una pobersa conceptual lluny de la grandesa que precedia el procés" ha reblat.

Bassas ha dit que el problema del procés és de "pèrdua de confiança" i ha lamentat que els polítics ara "no són capaços de posar-se d'acord per convertir unes eleccions en el referèndum que l'Estat prohibeix, per escàndol del món democràtic".

"¿Hem arribat fins aquí amb gent que ha anat a autoinculpar-se als palaus de justícia per haver votat i estem encallats en on van els independents?" s'ha qüestionat el periodista i ha conclòs que "si això continua així, el problema que tindran ERC i CiU no serà on van els independents sinó on van els votants".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat